Får du også syke tanker når du er syk?

Nå er jeg så syk at jeg virkelig trodde jeg skulle dø i natt. Jeg sto opp rundt fire, for å hente meg noe vann fordi jeg var så tørst etter å ha drukket et par pils, trodde jeg. Sannheten var vel egentlig at jeg var dødsdehydrert fordi jeg hadde fått feber og svettet som en kalvelever i stekepannen. Da jeg sto opp kjente jeg meg sinnssykt svimmel, og nei, det var ikke type full-svimmel, men SYK-svimmel. Jeg krøp (ja, på alle fire) ut på kjøkkenet fordi jeg ikke klarte å stå oppreist, og på veien gjennom stuen møtte jeg en ganske forskrekket mamma som stod midt på stuegulvet og så pinlig dumt på meg. Jeg trodde hun hadde lagt seg, men anyroad. Jeg prøvde å reise meg, men datt med en gang ned igjen på alle fire, så mamma måtte sånn halvveis hjelpe meg ut på kjøkkenet og finne glass, vann og tusenvis med tabletter til meg.

Da jeg våknet i morges følte jeg meg ikke bedre i det hele tatt. Og det hjalp meg ikke særlig da jeg tenkte gjennom hva jeg hadde tenkt og drømt gjennom natten.
1: Jeg trodde det var fullt av isbiter i sengen. Jeg hørte dem til og med knake når jeg bevegde meg. Dette tror jeg egentlig var ønsketenking, med tanke på at jeg svettet som en gris.
2: Jeg trodde det var folk inni dynetrekket mitt! Den bevegde seg, og lagde skummle lyder.
3: Jeg trodde det lå masse folk i sengen min. Jeg hørte dem snakke! Og jeg svarte dem.

Alt dette var i våken tilstand. Kanskje jeg har blitt sinnssyk(ere)? Jeg skjønner virkelig ikke hva det går av meg, men dette var rett og slett helt jævlig. Jeg føler meg slik:
bilde 063

Og dette er alt jeg har å si om å være syk:
bilde 062
JEG HATER DET.

Nå skal jeg legge meg, selv om jeg er en smule redd for hva denne natten vil bringe.

Har du opplevd noe lignende? Fortell!

Én kommentar

Kristina

12.okt.2009 kl.17:01

hadde bare feber fantasi og så masse fjellklatrere i dass når jeg skulle spy.

Skriv en ny kommentar

hits