Lise, du Lise - graviditet

For et par-tre dager siden fikk jeg en forespørsel fra søte Lise, hvor hun ba meg lage et takkekort for henne til dåpen til datteren hennes, Jessica Marie. Dette har jeg akkurat gjort, og her er resultatet:
takkekort
(klikkbart)

Er hun ikke bare rett og slett adorable?

Jeg syns Lise kledde så godt å være gravid, så jeg slenger inn to bilder av henne fra den tiden:
lise2lise

Hun er så fin!
Og så et lite bilde av den lille familien:
1022827235192001786709001785843781524240n
Lise, Ruben og Jessica ♥

Lise er ett år eldre enn meg, og fikk Jessica den 17. mai i år. Etter hva jeg har hørt og sett, så er Lise en utrolig god mor. Jeg har aldri møtt Ruben, som btw er litt eldre, annet enn å se han sammen med Lise gjennom et bilvindu eller lignende, så jeg ikke virkelig uttale meg om hva han er. Men jeg er ganske sikker på at de to er et radarpar sammen!

Jeg tror ikke jeg hadde vært klar for en liten datter eller sønn nå, men de to har planlagt dette i år og dager, og nå har det endelig skjedd, så jeg er happy på deres vegne, og ønsker dem alt godt i fremtiden! :)

Lise skal i januar begynne i min parallellklasse, for å ta igjen det tapte fra sist skoleår, bare så det var sagt. Svigermor skal ta seg av lille Jessica, så det kommer nok til å gå grisende fint.

Min personlige mening er at det sikkert funker fint for noen å få barn så tidlig, men for meg hadde det ikke gått. Jeg er fast bestemt på å fullføre skolen og ta en skikkelig utdannelse før jeg får barn. Selv om jeg kanskje kjenner lengselen etter en datter eller sønn komme litt snikende innpå når jeg ser bilder som for eksempel det siste.
Når syns du man burde få barn?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Brita Monica

Brita Monica

16, Bergen

Brita - 16 - Olsvikåsen - venner - fest - røyk - varme. Ikke ta meg som et godt eksempel.

Kategorier

Arkiv

hits