Griseforkjølelse

Dagen i dag startet med at det ringte på døren. Jeg reiste meg, og kjente at hodet var tungt og vondt, halsen svei og at hver minste muskel i hele kroppen gjorde vondt som aldri før. Dette dret jeg foreløpig i, kasta på meg en stor lilla genser som gikk rett over rumpa og valsa til døren, hvor jeg kikka ut "kikkehullet"(?). Utenfor sto Preben, og jeg så litt forbausa på klokken, mens jeg tenkte noe sånt som "Hva i all verden (ja, jeg tenkte egentlig " hva faen..", men fant ut at det ble for stygt å skrive på bloggen. HEHE) er dette for en tid å dukke opp på?". Helt til jeg fant ut at klokka var halv elleve, og at vi hadde en avtale om at da skulle jeg være dusjet, sminket og klar til å dra ned til ham for å se film.
Det er ikke første gang jeg finner ut at vekkerklokka har for lav ringelyd, for å si det sånn.
Jeg åpna forsiktig døren, i håp om at jeg ikke så alt for forferdelig ut siden speilet ikke var noe jeg hadde sett enda, og hilste pent med et "mmrrmhhh" eller noe i den duren. Så slapp jeg ham inn, satt på tv'en og tuslet i dusjen etter at vi hadde tatt morgenrøyken. Mens jeg stod i dusjen,  kom jeg frem til en konklusjon: JEG HAR FAEN MEG FÅTT SVINEINFLUENSA. Begrunnelse:
1: Det er ute og går.
2: Jeg var på fest i helga med en som (i hvert fall sa at han) hadde hatt det/har det, på fredag OG lørdag, og venninna mi, som også var der er like dårlig.
3: Jeg følte meg som om jeg hadde blitt tatt hardt bakfra av et vortesvin. JA, så jævlig har jeg det.
Så mens vi gikk ned til Preben, mens vi så film hos ham, var ute og røykte hos ham, mens vi gikk opp til meg, mens jeg spiste middag og mens jeg snakket i telefonen med Lovisa tenkte jeg på at jeg kommer til å dævve av griseforkjølelse. Dere kan jo prøve å gjette hva jeg tenker på nå.
Nei, jeg er ikke sikker. Men IKKEFAENIHELVETE om jeg kommer til å gå til legen for å ta blodprøve. Første og siste gang jeg gjorde det endte det med at jeg besvimte. Så enten er jeg snart dau, eller så har jeg tatt helt feil.

Men uansett om svinekollapssykdommen har kommet for å ta meg eller ikke, så har jeg et par småting å rofle litt av:
(klikk for større bilder)
7c8a686a8751aa8fbbd5a5b986e61828
awesome
bdc12bd994f0385178a5cf9ec8538701
diesel
hax
trafikk


Joda, vet at noen er litt gamle, og at humoren min er tørr.

3 kommentarer

Preben selvfølgelig. Hva ellers?

29.jul.2009 kl.00:18

Ja, og jeg har nettopp fått beverinfluensa. Jævlig nedsig når jeg tenker på det. Liksom, hva skjer når det er borte? Hvordan skal jeg klare å få oppmerksomhet uten beverinfluensaen? Livet er hardt! Ordtak som er mange hundre år gammelt; Ingen influensa, ingen oppmerksomhet.

Jeg vil lage meg en blogg. Skal jeg, Brita?

Lovisa

29.jul.2009 kl.00:51

Geniale bilder :-D
Men kom deg til legen.

bonde..

27.aug.2009 kl.19:36

hahahaha! digget den van disel bilde:P

Skriv en ny kommentar

Brita Monica

Brita Monica

16, Bergen

Brita - 16 - Olsvikåsen - venner - fest - røyk - varme. Ikke ta meg som et godt eksempel.

Kategorier

Arkiv

hits