Da var den reisen bestilt, gitt

Nå har Lovisa reist fra meg, til Italia. God tur, vennen!
458011338217526855517526832764241366204n

Og mamma har bestilt reise til Tyskland, i to hele uker. Det pleier å være tre til fire uker, så jeg kan vel egentlig si meg fornøyd med bare to. Jeg hater å reise til Tyskland, spesielt når vi bare skal bo hos syte-klage-kjefte-mormor. Til vanlig pleier vi å bo halvparten av tiden hos en venninne av mamma, men nå holder moren hennes på å dø, så det hadde ikke vært en så god idé å bo der nå. Vi var der da hun fikk en telefon om at moren hadde fått kreft for noen år siden, og det var ikke en huggelig opplevelse, så jeg tror vi får nøye oss med å møte henne et par ganger og besøke moren hennes et par siste ganger. Det kommer til å bli veldig trist, fordi vi også kjenner moren. Hun var ofte med oss på café i byn og sånt, og jeg merker allerede nå at jeg kommer til å savne henne.
Men jeg skal ikke sitte her og klage over det enda. Jeg kan heller glede meg til all den shoppingen vi skal på, på Sisters og New Yorker og alt det der. Det er noe jeg virkelig gleder meg til. Jeg eeeeelskeeeer de butikkene! Og de har de diggeste skoene i Tyskland, til en veldig liten penge. Og piercinger og ditt og datt, som jeg selvfølgelig aldri klarer å holde meg unna. Så hele ferien ender vel, som vanlig, med meg stående på flyplassen og glane på vekten på kofferten når flyplass-folkene legger ned opp på det båndet, for å passe på at jeg ikke har mer enn 5 kilo overvekt i den. Ca. 5 er vanlig for meg, fordi jeg alltid går helt amok med shoppingen!
I hvert fall så reiser vi 4. juli, først på sommerfest hos noen venner av mamma den dagen vi ankommer landet, og så til mormor dagen etterpå (trooor jeg), for å bli der resten av de to ukene. Eller, vi blir egentlig bare i Tyskland i 13 dager, men men.
Og resten av ferien skal jeg jobbe. 3 dager i uken.

Nå får jeg sette i gang rydding av rom, vasking av klær og rydding av klær. Jeg har nemlig begynt med det nå! Ja, tenk det, du. Det hadde du aldri trodd om meg.
Me prækast!

Én kommentar

Lene

25.jun.2009 kl.13:36

Hei! :)
Hvis du er interissert i gratise ting, kan du blogge på pointshop!,
Der får du i tilegg poeng for å blogge, også for å spille og delta i andre aktiviteter!
For poengene får du kjøpe ekte ting som parfyme,gavekort, spill og mye mer, helt gratis! Du får den i posten.
Jeg brukte 1 uke for å få gavekort fra H&M!
http://www.pointshop.no/?ref=3114944 (hvis du blir medlem med denne linken får du ekstra start poeng)
Du kan blogge ved å trykke på > tjen poeng > Blogg og tjen poeng, Og du får 200 poeng, for hvert innlegg ;)

Skriv en ny kommentar

hits